luni, 5 octombrie 2009

Invitatie 2009

Asociatia Judeteana de Ciclism si Triatlon impreuna cu Clubul Sportiv Vointa va invita la Cupa Vointa si Trofeul Ardealul, competitii de Cyclocross si MTB Cross Country care se vor desfasura duminica 18 octombrie in Padurea Hoia, Cluj-Napoca (langa Muzeul Etnografic - acces de pe strada Taietura Turcului).
http://elisei.marosbike.ro/photo/cache/2008-Amicalul-Prieteniei/2008_amicalul-prieteniei_01.JPG_595.jpg
Obiectivul competitiei este verificarea sportivilor in vederea participarii la Campionatele Nationale de Cyclocross 2009, in paralel cu acesta desfasurandu-se si competitia de MTB Cross Country.

Harta traseului propus poate fi vazuta la sectiunea TRASEU. Acesta va avea aproximativ 2 km lungime si se vor parcurge intre 4 si 8 ture de traseu, in functie de categorie. Traseul si ora startului vor fi comune pentru toate categoriile.

Categorii. Concurentii vor putea alege sa participe la Cyclocross sau MTB, fiecare dintre aceste probe fiind impartite in FETE si BAIETI si categorii de varsta: Juniori II, Juniori I, U23, Elite, Master. Detalii la sectiunea CATEGORII.

Inscrieri. Taxa de inscriere 20 Lei.
Inscrierile in concurs se vor face pe baza licentei sau a inscrierii oficiale din partea clubului (in cazul sportivilor legitimati) sau pe baza buletinului si a semnaturii de participare pe proprie raspundere, in cazul sportivilor amatori.

Premii. Se vor acorda Cupe, Medalii, Diplome si premii surpriza primilor 3 participanti la fiecare categorie.

Program.
Sambata 17 octombrie - ora 15:00 > Sedinta tehnica si inscrieri la sediul Clubului Vointa (langa Iulius Mall, str. Vaida Voievod 55A), plecarea in recunoasterea traseului.

Duminica 18 octombrie
- orele 09:00-10:00 > Inscrieri
- ora 10:30 > START comun pentru toate categoriile.

Regulament. - vezi sectiunea REGULAMENT.

Cazare si Masa. Concurentii din alte localitati pot beneficia de cazare si masa contracost la Clubul Vointa, str. Vaida Voievod 55A (langa Iulius Mall):
- cazare intre 25 - 40 lei (la 40 lei camerele au baie proprie)
- masa - 40 lei / zi (3 mese).

Contact.
Gheorghe Capraru - presedinte CS Vointa Cluj
Tel: 0723 527 014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu